Yhdistys

Englanninbulldoggiharrastajat on vuonna 2007 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota mukavaa puuhastelua englanninbulldoggien parissa, terveysasioita unohtamatta. Yhdistys herättää ja ylläpitää koiraharrastusta sekä edistää ja tukea koiraharrastustoimintaa Suomessa.

Tavoitteenamme ja haaveenamme on terveempi, rotumääritelmän mukainen englanninbulldoggi. Tämän vuoksi yhdistyksemme haluaa panostaa myös terveydellisiin näkökohtiin mahdollisuuksien mukaan. Englanninbulldoggi ei ole flegmaattinen sohvaperuna ja siksipä haluamme tutustuttaa bulldoggi-ihmisiä myös erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin. Yhdistys järjestää erilaisia englanninbulldoggiharrastukseen liittyviä tapahtumia, jakaa rotutietoa, ylläpitää omia internet-sivuja ja julkaisee omaa lehteä.

Verkkosivuilla ja lehdessä on tietoa englanninbulldoggeista, tapahtumista, erilaisista harrastusmahdollisuuksista, ym. bulldoggi-ihmisiä kiinnostavaa. Laadukkaan nelivärisen Bulldoggi-lehden saat automaattisesti liittyessäsi jäseneksi.
Tarvikemyyntimme kautta saa ostettua erilaista bulldoggitavaraa.


Säännöt Tarvikemyynti Lehti

Säännöt

Jäsenedut

Jäsenlehti

 

Suomen Kennelliiton alainen, virallinen rotua harrastava yhdistys on Suomen Englanninbulldoggiyhdistys ry.