Kotia etsivät koirat

Elvis

5-vuotias Elvis etsii uutta kotia. Elvis on erittäin reipas ja aktiivinen tyyppi, joka tykkää lenkkeillä. Elviksen uudesta kodista toivotaan löytyvän oma piha.

Tottelevainen Elvis on hellyydenkipeä sylipoika ja tarvitsee helläkätistä ohjausta, kovistelusta tämä herkkä ja alistuvainen poika ei tykkää. Hän on tottunut elämään pienen lapsen kanssa ja tulee hyvin toimeen myös muiden eläinten kanssa.

Elvistä vaivaa furunkuloosi, jonka vuoksi hän syö allergiaruokaa. Pääosin hän on sisäsiisti, mutta jonkinasteinen hyperuria on myös kiusana.

Koiran adoptointi etenee seuraavasti:

1. Jokaisen kauttamme englanninbulldoggin hankkimista harkitsevan tulee täyttää Uuden omistajan kotiselvityslomake, jolla annetaan koiravaraajalle tärkeitä taustatietoja, jotka liittyvät koiran hankkimiseen.

» Uuden omistajan kotiselvityslomake

Jos olet täyttänyt kotiselvityslomakkeen jo aiemmin, voit laittaa Bulldog rescuelle sähköpostia ja tiedustella tarkempia tietoja koirasta. Jokaisesta koirasta ei siis tarvitse välttämättä täyttää lomaketta uudelleen,  mikäli aiemman lomakkeen tiedoissa ei ole tapahtunut muutoksia.

2. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja kysellä tietystä koirasta tarkempia tietoja.

3. Mikäli yhdessä päädytään siihen, että voit tarjota hyvän kodin kyseiselle koiralle, koiravaraaja toimittaa sinulle koiran omistajan tiedot. Mikäli päädytään siihen, että koira siirtyy uudelle omistajalle, koiran nykyinen omistaja ja koiran uusi omistaja huolehtivat keskenään koiran hankintaan liittyvistä sopimuksista ja sopivat hankintahinnan.

» Lisää tietoa Englanninbulldoggiharrastajien Bulldog rescuesta

Lisätietoja:

Bulldog Rescuen koiravaraaja:

Marjut Kiiskilä
soittoaika arkisin kello 18-19: puh. 041 517 0145
bulldogrescue@englanninbulldoggi.com


Jos en soittaessasi pysty vastaamaan, yritäthän soittaa myöhemmin uudelleen.
Soittopyyntöihin vastaaminen on valitettavasti mahdotonta.

Liittymällä postituslistallemme saat tietoja uusista kotia etsivistä koirista suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Kotia etsivistä koirista laitamme tiedotteet myös Facebook-sivullemme.

» Liity postituslistalle
» Englanninbulldoggiharrastajat Facebookissa