Bulldog Rescue

Englanninbulldoggien rekisteröintimäärien kasvaessa myös aikuisten kodinvaihtajien määrä on valitettavasti kasvussa. Tähän tilanteeseen vastataksemme olemme perustaneet Bulldog Rescuen, jonka tarkoituksena on yhdistää uudet kodit ja kotia etsivät aikuiset koirat.

Bulldog Rescuen toiminta

  • Toimintamme perustuu palkattomaan vapaaehtoistyöhön, jonka ensisijaisena tavoitteena on auttaa löytämään uusi koti kotia etsivälle englanninbulldoggille.
  • Aikuisten koirien välittäjänä toimiva henkilö välittää ainoastaan tietoja kotia etsivistä koirista.
  • Koiran luovuttaja ilmoittaa koiransa tiedot välitykseen, josta näitä tietoja luovutetaan eteenpäin koiria etsivälle. Myös aikuista koiraa etsivän tiedot välitetään koiran luovuttajalle.
  • Koiran luovuttaja ja koiran vastaanottaja hoitavat keskenään kaikki sopimukset, omistajatodistukset ym. asiat.
  • Aikuisten koirien välityksessä olevat koirat odottavat uutta kotia omissa kodeissaan. Akuutit tapaukset, jotka tarvitsevat esim. sijaiskotia arvioidaan tilannekohtaisesti erikseen.
  • Välityksessä olevien koirien tiedot ja kuvaukset perustuvat luovuttajan antamiin tietoihin.
  • Englanninbulldoggiharrastajat ry:n Bulldog Rescue ei vastaa annetuista tiedoista tai luovuttajan ja vastaanottajan välisistä sopimuksista. Emme omista, emmekä myy koiria, vaan keskitymme välittämään tietoa kotia tarvitsevista koirista sekä koiran hankkimiseen liittyvistä käytännön järjestelyistä..

 

Koira etsii kotia...

Mikäli joudut luopumaan englanninbulldogistasi, otathan yhteyttä koiravaraajaamme ja lähetä koirasi tiedot oheisella lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen ei ole sitova eikä velvoita sinua mihinkään. Lopullisen päätöksen koiran luovuttamisesta tekee aina koiran omistaja.

Myös kasvattajat usein haluavat auttaa kasvattiensa kodinvaihdossa, joten muistathan ottaa aina ensimmäiseksi yhteyttä koiran kasvattajaan.

» Kotiselvityslomake koiranomistajalle
» Kotia etsivät englanninbulldoggit

Koti etsii koiraa...

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan aikuiselle englanninbulldoggille pysyvän ja rakastavan kodin, täytä oheinen kotiselvityslomake ja ota yhteyttä koiravaraajaamme. Lomakkeen täyttäminen ei ole sitova eikä velvoita sinua mihinkään. Lopullisen päätöksen koiran luovuttamisesta tekee aina koiran omistaja.

» Kotiselvityslomake uudelle kodille
» Kotia etsivät englanninbulldoggit

Kotia etsivistä koirista laitamme tiedotteet Facebook-sivullemme. Meillä on myös oma postituslistansa heille, jotka haluavat tietoja uusista kotia etsivistä koirista.

» Englanninbulldoggiharrastajat Facebookissa
» Liity postituslistalle

 

Yhteystiedot

bulldogrescue@englanninbulldoggi.com

Bulldog Rescuen koiravaraajana toimivat:

Silja Mustikka
soittoaika arkisin kello 18-19: puh. 050 318 1868

Marjut Kiiskilä
soittoaika arkisin kello 18-19: puh. 041 517 0145