ebhlehti12008_t.jpg

Mainostajille

Bulldoggi-lehden avulla tavoitat kattavasti rodun harrastajia ja vauhditat edullisesti palvelusi tai tuotteidesi myyntiä sekä tunnettavuutta.

Lehtemme painosmäärä on noin 200 kappaletta ja jäsenlehdet luetaan tarkasti kannesta kanteen, jolloin mainoskin tulee hyvin huomatuksi.

Samaan hintaan saatte kotisivuillemme hyvin näkyvän mainospaikan, eli logonne ja linkin kotisivuillenne. Päivitämme sivujamme ahkerasti ja sivuillammekin käy hyvä vipinä. Sähköinen mainos tukee lehti-ilmoitusta sekä tekee kotisivuillenne löytämisen helpoksi.

4-väri lehtemme edulliset ilmoitushinnat ovat 1/2 sivua 20,00 euroa, koko sivu 40,00 euroa ja takakannen mainospaikka 60,00 euroa. Lehden koko on A5 eli koko sivun värillisen ilmoituksen koko on 148x210 mm (+ tarvittaessa 3 mm bleedit joka puolelle) ja puolen sivun ilmoituksen koko 148x105 mm.


Lisää tietoa ilmoituksen laadinnasta saat Tiinalta:
Tiina Rönnberg, tiina@rontti.fi, puh. 040 741 5340.

Voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä palautelomakkeella.
» Tästä palautelomakkeeseen

Yhteistyökumppaniksi

Olemme kartoittamassa myös uusia yhteistyökumppaneita, jotka voisivat tarjota jäsenillemme jäsenetuja tai -tarjouksia tuotteistaan tai palveluistaan. Etuja tai tarjouksia vastaan yhteistyökumppanit saavat maksutta näkyviin yhteystietonsa sekä lehteemme että kotisivujemme Jäsenedut -sivulle.

 

Kysy myös muista mainostusvaihtoehdoista postitustemme yhteydessä!