Kannatusjäsenyys

Haluatko tukea Englanninbulldoggiharrastajien toimintaa?

Yhdistyksemme tarkoituksena on puuhailla kaikkea mukavaa yhdessä koiriemme kanssa terveysasioita unohtamatta. Tavoitteenamme ja haaveenamme on terveempi, rotumääritelmän mukainen englanninbulldoggi. Pyrimme osallistumaan erilaisiin koirien terveyttä koskeviin projekteihin sekä pyrimme tarjoamaan jäsenistöllemme mahdollisimman monipuolista tietoa mm. jäsenlehden sekä erilaisten tapahtumien kautta.

Kannatusjäsenten edut

Yhdistys järjestää erilaisia bulldoggiharrastukseen liittyviä tapahtumia, jakaa rotutietoa, ylläpitää omia internet- ja Facebook -sivuja sekä julkaisee omaa jäsenlehteä.

Maksamalla jäsenmaksusi varmistat laadukkaan nelivärisen jäsenlehtesi saannin. Bulldoggi-lehdessämme on tietoa englanninbulldoggeista, tapahtumista, erilaisista harrastusmahdollisuuksista, bulldoggihaastatteluja ym. bulldoggi-ihmisiä kiinnostavaa. Jäsenenä saat myös halvemmat ilmoitushinnat lehdessämme.

Jäsenenä voit osallistua jäsenhinnalla moniin järjestämiimme tapahtumiin ja saat myös tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Katso lisää:
http://www.englanninbulldoggi.com/jasen..

Kannatusjäsenyyden voimaantulo

Kannatusjäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Kannatusjäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus. Hyväksynnän jälkeen lähetämme maksuohjeet ja jäsenyys tulee voimaan jäsenmaksun suoritettuasi.

Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 15 euroa ja jäsenaika on kalenterivuosi.
Näin ollen siis loppuvuodesta ensimmäisen jäsenmaksunsa maksanut joutuu maksamaan seuraavan jäsenmaksunsa jo seuraavan vuoden alussa. Kesken vuotta jäseneksi liittyneille lähetämme kaikki siihen mennessä ilmestyneet ko. vuoden jäsenlehdet - jos painos ei ole jostain syystä jo päässyt loppumaan.

Lisää tietoa jäsenasioista saa jäsensihteeriltä:

Marjut Kiiskilä, harkataistelijan @ gmail.com, puh. 041 517 0145

Kyllä, haluan kannatusjäseneksi!

Kannatusjäseneksi liittyminen on helppoa! Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Etunimi *
Sukunimi *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero
Mahdollinen kennelnimi
Minulle voi lähettää yhdistyksen tiedotteita sähköpostitse