Bulldoggi-lehti

Yhdistys julkaisee omaa jäsenlehteä, joka ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Laadukkaassa nelivärisessä Bulldoggi-lehdessämme on tietoa englanninbulldoggeista, tapahtumista, erilaisista harrastusmahdollisuuksista, bulldoggihaastatteluja ym. englanninbulldoggi-ihmisiä kiinnostavaa.

Aineistoa ja juttuideoita lehteä varten ottaa vastaan lehtitoimikunta, jonka yhteystiedot löydät tältä sivulta.

» Anna palautetta lehdistä
» Ilmoitushinnat
» Vakioilmoitukset
» Tee osoitteenmuutos
» Lehtitoimikunta

Bulldoggi-lehti 3/2013

Joululehti 2013 postitettiin jäsenillemme viikolla 51.

Lehtitoimikunnan vahvistuksen myötä jouluisessa lehdessä riittää paljon luettavaa. Lehdessä joulun kunniaksi bulldoggihaastatteluita kaksin kappalein, lisäksi juttua koiran dementiasta, tarina bulldoggin synnytyksestä, terveystutkimuksista, bullitapaamisista ja joululehdessä myös uusi pakinoitsijamme Pamela aloittaa oman palstansa.

» Anna palautetta lehdestä 3/2013

Bulldoggi-lehti 2/2013

Syyslehti 2013 postitettiin lokakuun alussa. 

Lehdestä löytyy juttua mm. erottamattomista ystävyksistä, varaemojärjestelmästä, Kössi-kodinvaihtajasta, vuoden 2013 Roturacesta sekä Tuxun bulldoggihaastattelu.

» Anna palautetta lehdestä 2/2013

Bulldoggi-lehti 1/2013

Vuoden 2013 ensimmäinen jäsenlehti postitettiin jäsenmaksulomakkeen kera toukokuun lopussa.

Ensimmäinen jäsenlehti on taas vuosikokousmateriaalia sisältävä ohuempi tiedote, mutta jäsenmaksunsa maksaville jäsenille on luvassa paksumpia Bulldoggi-lehtiä syksyllä ja joulun alla.

Bulldoggi-lehti 3/2012

Joululehti 2012 postitettiin jäsenillemme viikolla 51.

Jouluisen Bulldoggi-lehden bulldoggihaastattelussa Tyyne, kodinvaihtajabulldoggi Aapo sekä valokuvaaja Vesa Tyni. Juttuja ja kuvasatoa myös Turun seudun bullitapaamisesta ja bulldoggien koirakylpyläreissusta.

» Anna palautetta lehdestä 3/2012

Bulldoggi-lehti 2/2012

Syksylehti 2012 postitettiin marraskuussa. 

Lehdestä löytyy juttua mm. Pohjanmaan Bullishowsta, vuoden 2012 Roturacesta, tokoilevasta Nuppu-bulldoggista, Alman bulldoggihaastattelu ja uudessa juttusarjassa kerrotaan Bulldog Rescuen kautta uuden kodin saaneiden bulldoggien kuulumisia.

» Anna palautetta lehdestä 2/2012

Bulldoggi -lehti 1/12

Vuoden 2012 ensimmäinen lehti postitettiin kesäkuussa jäsenmaksulomakkeen kera. Tänä vuonna jäsenlehti pyritään julkaisemaan kolme kertaa, joista tämä ensimmäinen numero on vuosikokousmateriaaliin keskittynyt kevyempi tiedote. Lehdessä oli juttua myös bullin kanssa vaeltamisesta sekä Bulldog Rescuesta. Syksyllä sekä joulun alla ilmestyvät lehdet ovat taas tuttuun tapaan tuhdimpia lukupaketteja. Maksamalla jäsenmaksusi varmistat jäsenlehden saannin myös jatkossa.

Bulldoggi -lehti 4/11

Joululehti 2011 postitettiin jäsenillemme aattoviikolla.

Lehdestä löytyi mm. juttua kaverikoira Tärpästä, kuuron koiran elämästä, Mörkön ja Pulskan tapaamisesta, Turun seudun tottelevaisuuskoulutuksesta ja bullikävelystä sekä bulldoggihaastattelussa Mooses kertoo kuulumisiaan.

» Anna palautetta lehdestä 4/2011

Bulldoggi -lehti 3/11

Kevyt tiedotelehti Bulldog Recuesta ilmestyi marraskuussa.

Joulukuussa ilmestyy taas tuttuun tapaan tuhdimpi joululehtemme. Joululehteen otamme vastaan jäseniemme joulutervehdyksiä. Myös jouluaiheiset bullikuvat ja piirrokset ovat erittäin tervetulleita lehteämme koristamaan.

» Lue lisää jouluilmoituksista täältä

Bulldoggi -lehti 2/11

Kesälehti 2011 postitettiin jäsenillemme heinäkuussa.

Lehdestä löytyi mm. juttua Gabe bulldoggista, Roturacesta ja Isonkyrön Bullishowsta, Liettuan bulldoggiyhdistyksen esittely sekä asiaa rasvahapoista. Tuttuun tapaan myös bulldoggihaastattelu, bullibongauksia ja bulldoggitatuointeja.

Bulldoggi -lehti 1/11

Vuoden 2011 ensimmäinen lehti postitettiin toukokuun alussa jäsenmaksulomakkeen kera. Tänä vuonna jäsenlehti ilmestyy taas neljä kertaa, joista tämä ensimmäinen numero on vuosikokousmateriaaliin keskittynyt kevyempi tiedote, mutta kesällä sekä joulun alla ilmestyvät lehdet ovat tuttuun tapaan tuhdimpia lukupaketteja. Maksamalla jäsenmaksusi varmistat jäsenlehden saannin myös jatkossa.

Bulldoggi -lehti 4/10

Joululehti 2010 postitettiin jäsenillemme joulukuussa.

Lehdestä löytyi mm. artikkeli brakykefaalisesta syndroomasta, Lenni lokinpoikasesta, bulldoggien muotokuvista, roturacesta 2010, Turun seudun bullitottiksesta sekä tuttuun tapaan bulldoggihaastattelu, bullibongauksia ja bulldoggitatuointeja.

Bulldoggi -lehti 3/10

Open Show Extra ilmestyi lokakuun alussa 2010.
Lehdessä Open Shown tulokset ja arvostelut.

Seuraava lehtemme ilmestyy joulun alla ja se on taas tuttuun tapaan tuhdimpi lukupaketti. Joululehteen otamme vastaan jäseniemme joulutervehdyksiä. Myös jouluaiheiset bullikuvat ja piirrokset ovat erittäin tervetulleita lehteämme koristamaan.

Bulldoggi -lehti 2/10

Vuoden 2010 kesälehti ilmestyi heinäkuun alussa.

Lehdessä kerroimme mm. Islannin englanninbulldoggeista, nenätyöskentelystä jälkikurssilla, Turun seudun ja Ilmajoen bullishowsta, tatuointitarinoita ja Kennelliiton uudesta tuomariohjeesta. Lehdessä myös bullihaastattelu ja bullibongauksia.

Bulldoggi -lehti 1/10

Vuoden 2010 ensimmäinen lehti postitettiin jäsenillemme maaliskuun lopussa.  Tänä vuonna jäsenlehti ilmestyykin neljä kertaa, joista tämä ensimmäinen numero on vuosikokousmateriaaliin keskittynyt kevyempi tiedote, mutta juhannuksen aikoihin sekä joulun alla ilmestyvät lehdet ovat taas tuttuun tapaan tuhdimpia lukupaketteja. Maksamalla jäsenmaksusi varmistat jäsenlehden saannin.

Bulldoggi -lehti 2/09

Joululehti 2009 postitettiin jäsenillemme joulukuussa.

Lehdestä löytyy mm. eläkekäisbullin muisteloita, juttua bullin tuonnista ulkomailta, hupilitystä, Kilon Bullishowsta ja arkitottelevaisuuskoulutuksesta Laihialla sekä tuttuun tapaan bulldoggihaastattelu ja bullibongauksia.

Bulldoggi -lehti 1/09

Vuoden 2009 kesälehti ilmestyi juhannuksen alla.

Lehdessä kerroimme mm. Roturacesta, Ilmajoen Bullishowsta, koirien hiivatulehduksista ja Ruotsin Kennelliiton rotukohtaisista erityisohjeista ulkomuototuomareille. Bulldoggihaastattelussa Peppi sekä veteraaniklubissa Onni kertoo kuulumisiaan.

Bulldoggi -lehti 2/08

Jouluinen tuhti lukupaketti postitettiin jäsenillemme joulukuussa 2008 ja se sisältää juttua mm. Alfredin tiestä tähtiin, Rändin etsijäkoiraharrastuksesta, 1970-luvulla seikkailleesta Ruusasta, bulldoggitatuoinneista ja Espanjasta muuttaneesta Henry-bullista.
Lehdessä myös terveysjuttuja mm. pään vapinasta sekä iho- ja lisääntymisongelmista. Esittelemme lehdessä myös Ruotsin englanninbulldoggiyhdistyksen.

Bulldoggi -lehti 1/08


Ensimmäinen lehtemme
ilmestyi heinäkuussa 2008 ja siinä kerroimme mm. 1970-luvulla vaikuttaneesta Nelson-bulldoggista, Meksikossa asuvan suomalaissyntyisen taiteilijan, Ilona Sampovaaran, bulldoggiaiheisesta taidenäyttelystä Helsingissä ja Joensuun Agilityurheilijoiden vuoden tokotulokkaaan, englanninbulldoggi Sepon, tokoharrastuksesta.

 

Anna palautetta lehdistä

Toivomme, että annat palautetta lehdistä. Palautteen voi antaa sähköisesti palautelomakkeen avulla! Voit lähettää lomakkeella myös juttuideoita tai -vinkkejä.

» Tästä palautelomakkeeseen

 

Ilmoitushinnat

Jäsenille:
1/2 sivua (148x105 mm) 10,00 euroa
koko sivu (148x210 mm) 20,00 euroa

Jäsenten ilmoitushinnat eivät koske kaupallisia ilmoituksia.

Muille:
1/2 sivua (148x105 mm) 20,00 euroa
koko sivu (148x210 mm) 40,00 euroa

Takakansi (148x210 mm) 60,00 euroa

» Lisää tietoa mainostajille

 

Tee osoitteenmuutos

Oletko muuttanut? Varmista, että jäsenlehti ja muut tiedotteemme löytävät oikeaan osoitteeseen täyttämällä osoitteenmuutos -lomake tai ottamalla yhteyttä jäsensihteeriimme.

» Tästä lomakkeeseen

 

Lehtitoimikunta

Tiina Rönnberg
tiina @ rontti.fi
puh. 040 741 5340

Siina Kinnunen
siinakin @ gmail.com

Eva-Liisa Laitinen
evaliisa.laitinen @ gmail.com

Arja Linnaselkä
linnaselka @ gmail.com

Susanna Paski
susanna.paski @ netikka.fi

Päivi Valtonen
valtonenpaivijohanna @ gmail.com

Huom! Lähettäessäsi sähköpostia kopioi sähköpostiosoite ja poista ylimääräiset välilyönnit @-merkin molemmin puolin.

 

Vakioilmoitukset

Kasvattajarekisteriin voi ilmoittautua yhdistyksemme kasvattajajäsen 5 euron vuosimaksua vastaan mikäli kasvattaja on allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen sekä sitoutunut noudattamaan sitä. Rekisteriin tulee ilmoittaa kasvattajan kennelnimi, kasvattajan nimi/nimet, puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite, mahdollinen kotisivujen osoite ja kasvattajan kotipaikka. Kasvattajarekisterin tiedot toimitetaan Marjut Kiiskilälle osoitteeseen harkataistelijan @ gmail.com. Rekisteri päivitetään myös yhdistyksen nettisivuille ilman erillistä maksua.

In Memoriam
-ilmoitukset toimitetaan Tiina Rönnbergille osoitteeseen tiina @ rontti.fi. Ilmoitukseen voi liittää koiran kuvan sekä haluamansa tekstin. Ilmoitukset ovat maksuttomia.

Veteraaniklubi -ilmoitukset toimitetaan Tiina Rönnbergille osoitteeseen tiina @ rontti.fi tai ilmoitetaan puhelimitse numeroon 040 741 5340. Klubiin ilmoitetaan koiran nimi, kutsumanimi, syntymäaika ja omistaja. Vanhimman veteraanin kuva pyritään julkaisemaan klubin yhteydessä. Ilmoitukset ovat maksuttomia.

Valio- ja tuonti-ilmoitukset toimitetaan Tiina Rönnbergille osoitteeseen tiina @ rontti.fi. Valioilmoitukseen ilmoitetaan koiran nimi, rekisterinumero, valioksitulopaikka ja aika sekä omistaja. Tuonti-ilmoitukseen ilmoitetaan koiran nimi, rekisterinumero, tuontimaa sekä omistaja. Ilmoitukset ovat maksuttomia.

Lehden muun materiaalin voi toimittaa Tiina Rönnbergille osoitteeseen tiina @ rontti.fi.Voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä palautelomakkeella.
» Tästä palautelomakkeeseen